امروزه شغل ها و رشته های بسیار متنوعی وجود دارند که همه افراد می توانند در دانشگاه ها و آموزشگاه ها دوره های تخصصی و نیمه تخصصی را آموزش ببینند و با واسطه آموزش ها و تجاربی که کسب کرده اند در محیط آزاد و بیرون فعالیت داشته باشند و کار کنند.یکی از رشته ها و شغل هایی که امروزه بسیار باب شده است و افراد زیادی به دنبال آموزش آن هستند، رشته حسابداری است.حسابداری رشته ای است که میتوان گفت همه افراد ان را دوست دارند و در آن میتوان موفق عمل کنند.
همه این آموزش ها و محاسباتی که در رشته حسابداری دانشجویان و دانش آموزان محاسبه می کنند در شغل واقعی کمک شایانی به فرد می کند.اگر به دنبال این هستید که یک حسابدار موفق بشوید که در همه کمپانی ها و شرکت ها از شما استقبال کنند باید آموزش های حرفه ای، تخصصی، بروزی را گذرانده باشید.
البته همه محاسبات حسابداری تنها مربوط به آموزش نمیشود بلکه، بخش اعظمی از کار ها را افراد باید به صورت تجربی و اکتسابی یاد بگیرند.همانطور که میدانید، این موضوع تنها مربوط به رشته حسابداری نمیشود و برای متبحر شدن در هر رشته و کاری باید تجربه زیادی را کسب کرده باشید.
در ادامه قصد داریم تا توضیحات تخصصی و کاملی از حسابداری را در اختیار شما دوستان عزیز قرار دهیم.بسیاری از افراد دوست دارند که حسابداری را در خانه و منزل آموزش ببینند، خبر خوش این است که، در این پست ما قصد داریم توضیحات کاملی از آموزش حسابداری در منزل را در اختیارتان قرار دهیم. پس با ما همراه باشید.
در این پست بررسی هایی انجام میشود که چگونه افراد می توانند حسابداری را در منزل آموزش ببینند، نحوه آموزش حسابداری مالی و آشنایی با مباحث اولیه حسابداری.این پست در واقع برای افرادی که به دنبال آموزش مقدماتی حسابداری هستند بسیار مناسب است و میتوانند از اطلاعات آن بسیار استفاده کنند.
شايد ابتدا از خود بپرسيد که چرا حسابداري چيست و براي چه بايد حسابداري بياموزيم؟ در پست هاي گذشته اين موضوع را بررسي کرده ايم که چرا بايد دانش حسابداري را فرا بگيريم، اما در اين پست قصد داريم تا مواردي را مورد بررسي قرار دهيم که مزاياي آموزش حسابداري را توضيح ميدهد.
قصد داريم تا توضيح دهيم که يادگيري حسابداري چه فايده و سودي براي افراد دارد؟
تسلط بر دانش حسابداري و شرکت در دوره هاي آموزش حسابداري مزاياي بسيار زيادي را براي افراد به همراه دارد. حسابداري مهارت ها و دانش لازم را براي کار در صنايع مختلف را فراهم مي کند . تقاضا براي اين حرفه هيچ گاه به پايان نمي رسد.
مزاياي آموزش حسابداري
در حقيقت تجارت ها و صنعت هاي مختلف همواره به حسابداري نياز دارند و اين شرکت ها به دنبال افرادي هستند که بتوانند با سازماندهي داده ها و اطلاعات موجود ، امور مالي پيچيده را حل و فصل کنند. در واقع حسابداري براي شرکت ها مزاياي بسيار گسترده اي دارد و افرادي که اين زمينه مشغول به تحصيل هستند ، مي توانند آينده ي شغلي خود را تضمين کنند.در اين مقاله قصد داريم تا مزاياي مختلف آموزش را بيان کرده و در نهايت به افرادي که قصد تحصيل در اين رشته را دارند، اطلاعات مفيدي را براي موفقيت در اين رشته ارائه دهيم.پس اگر دانشجوي رشته حسابداري هستيد و نميدانيد که چه فايده و سودي دارد بهتر است که اين مقاله را مورد مطالعه قرار دهيد.
حسابداران چه کاري را انجام مي دهند؟
شايد از خودتان بپرسيد که دقيقا حسابداران چه کاري را انجام ميدهند؟ يک فرد به عنوان حسابدار بايد چه عملکردي داشته باشد و چه مسئوليت هايي را به عهده دارد؟ در اين قسمت از پست قصد داريم که به اين سوالات پاسخ دهيم.مشاغل و حرفه هاي مختلفي وجود دارند که با پول سروکار دارند اما سوال اصلي اينجاست که حسابداري دقيقا چه تفاوتي با ساير شغل هاي مربوط به امور مالي دارد؟ شايد بتوان گفت که ساده ترين تعريف براي حسابداري ، بررسي معاملات صورت گرفته و ارزيابي صورت حساب هاي مالي است.
همانطور که ميتوان حدس زد، حسابداران با داده هاي واقعي سر وکار دارند و از حدسيات در کار هاي خود استفاده نمي کنند. حسابداران افرادي هستند که بر اساس آموزش حسابداري با قوانين مختلف امور تجاري آشنايي داشته و از آنها پيروي مي کنند. چنين افرادي با آمار و ارقام خوب بوده و همچنين براساس اطلاعاتي که کسب مي کنند ، به تجزيه و تحليل مي پردازند. حسابداري در واقع شغلي است که به صورت مستقيم با پول و اصطلاحات مالي سر و کار دارد.
نقش و کار اصلي حسابداران چيست؟
براي پاسخ به اين سوال بايد گفت که، نقش اصلي حسابداران تهيه و بررسي سوابق و صورتحساب هاي مالي است. حسابداران صورت حساب هاي مالي را مورد بررسي قرار داده و از صحت و درستي آنها اطمينان حاصل مي کنند و اگر در بين هزينه ها و درآمد ها مغايرتي وجود داشته باشد سعي در برطرف مردن آن داشته و در تلاش هستند تا مشکلات را پيدا کرده و حل کنند. حسابداري شغلي است که بسيار راحت ميتوان کار کرد و فرصت هاي شغلي بسياري دارد. در ادامه زمينه هايي از کا را معرفي مي کنيم که حسابداران هم در آن ميتوانند فعاليت کنند.
حسابداران در زمينه هايي زير نيز فعاليت مي کنند:
1. سوابق مالي را بررسي مي کنند.
2. خدمات حسابرسي را ارائه مي دهند.
3. راهکار هايي براي افراش سود و کاهش زيان ارائه مي دهند.
دوره آموزشي حسابداري با مدرک فني و حرفه اي
ميتوانيد حسابداري را در دانشکده ها و دانشگاه ها آموزش ببينيد و به صورت تئوري و عملکردي حسابداري را آموزش ببينيد. اما از طرفي موسسه هاي معتبر ديگري نيز هستند که به وسيله آن ها ميتوانيد دوره هاي آموزشي حسابداري با نرم افزار هاي متفاوت را سپري کنيد و هم به صورت عملي و هم تئوري آموزش هاي بسياري را فرا بگيريد.
قابل ذکر است که، موسسه هاي آموزشي حسابداري مدارکي نيز به شما دوستان عزيز اعطا مي کنند که ميتواند سندي براي گذراندن دوره هاي آموزشي حسابداري باشد.مدرک يا گواهينامه اي که به وسيله آن بتوانند مهارت خود را اثبات کنند و فرايند يافتن شغل و يا گرفتن کار جديد براي آنها ساده تر گردد.اکثر افرادي که دوره هاي آموزشي حسابداري را مي گذرانند علاقه مند به دريافت مدرک معتبر هم مي باشند.
سازمان فني و حرفه اي ? نوع مدرک تحصيلي و آموزشي تعريف کرده است و با توجه به اينکه شما کدام فرايند آموزشي را انتخاب مي کنيد مي توانيد مدارک متفاوت دريافت نماييد.
مدارک صادر شده از طرف سازمان آموزش فني و حرفه اي به سه دسته تقسيم مي شوند :
• مدارک مورد تاييد
• مدارک گذر مهارتي
• مدارک رسمي
در ادامه اين مدارک را مورد بررسي قرار ميدهيم.
مدارک مورد تاييد
اگر ميخواهيد کتوجه اين موضوع بشويد که کدام مدرک مورد تاييد است بايد به ظاهر آن و ويژگي هايي که در ادامه توضيح دهيم توجه کنيد.اين مدارک با مهر و امضاي موسسه آموزشي و سازمان فني و حرفه اي صادر مي شود و علي رغم دارا بودن ارزش و اعتبار ولي امکان استفاده بين المللي و يا دريافت تسهيلات از طريق اين مدارک وجود نخواهد داشت.مدارک مورد تأييد همان هايي هستند که شما پس از گذراندن دوره آموزشي در موسسات آزاد آموزشي و با معرفي آنها به دانشگاه فني و حرفه اي و شرکت در آزمون مربوطه دريافت مي کنيد.
مدارک گذر مهارتي
مدارک گذر مهارتي نيز به کساني اعطاء مي شود که در دوره هاي آموزشي کوتاه مدت، سمينارها و يا همايش ها شرکت مي کنند و جزو مدارک غير رسمي فني و حرفه اي محسوب مي شود.
مدارک رسمي
همانطور که از نام آن پيداست، مدرک قابل قبول در هر سازمان و هر ارگاني است که قصد فعاليت در آن را داريد. اين مدارک معادل مدرک کارداني يا کارشناسي است و به دليل مطابقت با استانداردهاي بين المللي و دريافت کد حرفه و دوره آموزشي، اعتبار بين المللي دارد و مي توانيد آنها را جهت استفاده ترجمه رسمي کنيد.همچنين مدارک رسمي به افرادي تعلق مي گيرد که از طريق کنکور سراسري در دوره هاي آموزشي فني و حرفه اي پذيرفته شده اند و آزمون ها و آموزش هاي مرتبط را در دانشکده هاي فني و حرفه اي پشت سر گذاشته اند.
مزاياي مطالعه ي حسابداري در دوره هاي آموزش حسابداري چيست؟
يکي از ابتدايي ترين سوالاتي که براي افراد پيش مي آيد اين است که، مطالعه و گذراندن اين دوره هاي آموزشي چه مزيت هايي دارد؟ آيا ميتوان با دانشي که از اين موسسه ها در مورد حسابداري آموزش ميبينيم، در آينده کار کرد؟حسابداري از جمله شغل هايي است که حتي با تغييرات فناوري ، اجتماعي و اقتصادي گسترده اي صورت گرفته ، در گروه شغل هاي پرتقاضا قرار داشته و درآمد هاي بالايي را براي افراد به همراه دارد.
براي افرادي که به اين حرفه مشغول به کار هستند دانش اوليه از اهميت بالايي برخوردار بوده و لازم است که اين افراد بتوانند اين دانش را به صورت عملي نيز اجرا کنند. شرکت در کلاس ها و دوره هاي آموزش و استفاده از جزوه هاي حسابداري به افراد کمک مي کند تا به سطح خوبي براي کار در اين رشته دست يافته و آماده ي کار در شرکت ها و سازمان هاي مختلف شوند.
در ادامه برخي از مزاياي آموزش را بيان کرده و به بررسي آنها خواهيم پرداخت:
فراموش نکنيد که حسابداري يک شغل مادام العمر است. حسابداري از نظر موقعيت و امنيت شغلي براي همه ي مشاغل ، شرکت ها و سازمان ها صرف نظر از اندازه و بزرگي آنها حائز اهميت است. حسابداران در بخش هاي مختلفي مانند بخش هاي خصوصي و دولتي مي توانند مشغول به کار شده و به ارائه ي خدمات بپردازند.
در حقيقت شرکت هاي مختلف به حسابداران حرفه اي براي رسيدگي به امور مالي نياز دارند تا زماني که شرکت ها به فعاليت خود ادامه مي دهند ، براي مديريت پول ، تهيه ي گزارش ها و تطابق مقررات مالياتي به حسابداران احتياج خواهند داشت.
پيشرفت شغلي
آموزش حسابداري از روش هاي مختلف مي تواند براي افراد پيشرفت شغلي به همراه داشته باشد ، پروژه هاي حسابداري مختلف و کار در زمينه هايي متفاوتي که وجود دارد سبب مي شود که افراد تجربه ي کافي را در رابطه با حسابداري کسب کرده و در نتيجه به جايگاه مناسبي از لحاظ شغلي دست پيدا کنند.
بخشي از آن چيزي که سبب پيشرفت در اين حرفه مي شود ، تطبيق پذيري اين حرفه است. حسابداران مي توانند در بودجه بندي ، حقوق و دستمزد و يا به عنوان تحليلگر مالي ، متخصصان امور مالياتي و کارشناسان نظارت نيز فعاليت کنند. در برخي مواقع لازم است که حسابداران به طور همزمان همه ي مواردي که ذکر شد را به انجام برسانند.اعداد و ارقامي که توسط حسابداران محاسبه مي شود ، اغلب مولفه هاي اصلي اطلاعاتي هستند که مديران شرکت ها و سازمان براي توسعه ي شرکت ها و تغيير استراتژي ها به کار مي برند.
کارآفريني پس از آموزش حسابداري
حسابداري يکي از شغل هايي است که افراد مشغول به آن بايد داشن خود را هميشه بروز نگه دارند و در مورد همه چيز اطلاعات کافي داشته باشند و همين موضوع ميتواند کمک براي کارآفريني باشد.با توجه به اينکه حسابداران در صنعت ها و تجارت هاي مختلف مشغول به فعاليت مي شوند ، اطلاعات بسيار خوبي از بازار و اقتصاد دارند.
در واقع اين افراد با استفاده از دانشي که از آموزش به دست مي آورند ، مي توانند راه اندازي يک شرکت و يا کسب و کار جديد را پايه ريزي کنند.در حقيقت اين افراد به خوبي که مي دانند نياز هاي حال حاضر بازار چه بوده و به ارائه ي خدماتي از اين قبيل مي پردازند. چنين افرادي مي توانند يک تجارت جديد را به راه انداخته و افراد بسياري براي کار به استخدام خود درآورد.بنابراين با استفاده از حسابداري ، حسابداران مي توانند به کارآفرينان موفقي تبديل شده و از اين طريق به درآمد هاي بالا دست پيدا کنندمي توانيد در جايي که علاقه داريد مشغول به کار شويد.
حسابداري گرايشي است که در همه ي مکان هاي دنيا تقاضا دارد و نيازي نيست که براي يافتن شغل به مکان هاي دوردست سفر کنيد. از کشاورزان گرفته تا سازمان هاي دولتي و شرکت هاي توسعه دهنده ي نرم افزار هاي مختلف همه به يک حسابدار حرفه اي احتياج دارند.اين مسئله انعطاف پذيري اين حرفه را نشان مي دهد و افراد مي توانند در صنايع مختلف و يا بخش هاي دلخواهشان با توجه به آموزش حسابداري مي توانند مشغول به فعاليت شوند.
ساعات کاري انعطاف پذير
يکي از مزيت هاي خوبي که شغل حسابداري دارد اين است که به صورت روزانه نبايد ساعت کاري پر کنيد و همين موضع ميتواند براي بسياري از افراد مهم باشد. شما فقط در طول هفته بايد ساعاتي را در محيط کاري باشيد و محاسبات مورد نياز را براي شرکت و يا موسسه انجام دهيد.
در واقع حسابداران به طور معمول در هفته از 40 تا 90 ساعت کار مي کند. با اين حال حسابداران بسياري وجود دارند که تمايل دارند تا کارهاي خود را در خانه انجام داده و کمتر به محيط هاي اداري رفت و آمد داشته باشند.حسابداري شغلي است که اين تطبيق پذيري را فراهم کرده و اين نکته براي زنان بسيار حائز اهميت است. افرادي که تمايل دارند در خانه کار کنند ، بر اساس اتمام پروژه هاي مختلف پول دريافت کرده و از مزاياي مختلف آن بهره مند مي شوند.
حقوق حسابداران
يکي ديگر از مزيت هاي شغل حسابداري اين است که حقوق بسيار خوبي دارد. حقوق و درامد بالا از ديگر مزيت هايي است که شما مي توانيد با شرکت در کلاس هاي آموزش حسابداري و دوره هايي از اين قبيل ، به آن دست يابيد. البته لازم به ذکر است که حقوق و مزايا در حسابداري به عوامل مختلفي بستگي دارد.
اين عوامل شامل ماهيت شغلي حسابدار ، موقعيت جغرافيايي و منطقه اي و صنعتي است که حسابدار در آن مشغول به کار است. بهتر است که براي انتخاب فيلدي که قصد کار در آن را داريد تحقيقات لازم را به عمل آورده و اطلاعات لازم را در اين زمينه را کسب کنيد.با توجه که به تحقيقي که در سال 2016 صورت گرفته است آمار نشان مي دهد که متوسط درآمد حسابداران عمومي 68،150 دلار بوده و 10 درصد برتر حسابداران در اين زمينه داراي متوسط حقوقي برابر 120،910 دلار هستند.
نکاتي براي موفقيت در حرفه ي حسابداري
براي اينکه يه يک حسابدار حرفه اي و معتبر تبديل شويد ، لازم است که شخصيتي متناسب با اين شغل داشته باشيد. در حقيقت پيش از شرکت در کلاس هاي آموزش حسابداري ، بايد بدانيد که آيا اين شغل براي شما مناسب است يا خير؟ به طور کلي چنانچه شما دقت بالايي در شناسايي جزئيات داشته و يا انگيزه ي کافي براي استدلال داريد اين شغل براي شما مناسب است. همچنين لازم است که يک حسابدار از مهارت هاي تحليلي بالايي برخوردار باشد.
با توجه به تحقيقاتي که توسط دفتر آمار آمريکا صورت گرفته است ، يک حسابدار بايد يک متفکر تحليلي بوده و مهارت هاي ارتباطي خوبي داشته باشد. برخورداري از مهارت هاي سازماندهي امور مختلف به حسابداران کمک مي کند تا در شرايط بحراني ، وضعيت موجود را حل کرده و کمتر دچار تنش و اضطراب شوند. در ضمن داشتن استعداد در زمينه ي رياضيات نيز از جمله مهارت هايي است که براي تبديل شدن به يک حسابدار حرفه اي نياز داريد.
زير شاخه هاي حرفه ي حسابداري
حسابداري رشته اي است که مي تواند در بخش هاي مختلف فعاليت داشته و به انجام کارهاي مختلف بپردازد. در واقع زير رشته هاي مختلفي براي حسابداري وجود دارد که در دوره هاي آموزش حسابداري به آنها پرداخته مي شود اين زير رشته ها عبارتند از:
• حسابداري عمومي
• حسابداري مديريت
• حسابداري قانوني
حسابداران عمومي ، کليه ي سوابق مالي را براي شرکت ها و سازمان هاي داراي معاملات مختلف ، از جمله اطلاعات مالياتي ، جريان پول و ترازنامه را جمع آوري و ضبط مي کنند. آنها همچنين اطمينان مي دهند که اين شرکت ها از کليه ي استاندارد ها و قوانين مالي موجود پيروي کرده و مطمئن مي شوند که قوانين مالياتي در تمام بخش هاي شرکت ها به کار گرفته مي شود.
حسابداري مديريت
حسابداران مديريت با توجه به اطلاعاتي که از آموزش حسابداري کسب مي کنند ، بيشتر بر اسناد مالي داخلي تمرکز مي کنند. از اين اسناد براي تهيه ي گزارش ها استفاده نمي شود و اغلب از آنها براي گزارش به مديران شرکت ها و تصميم گيري در رابطه با هدايت و تعيين استراتژي هاي يک شرکت استفاده مي شود.
حسابداري قانوني
حسابداران قانوني مهارت هاي حسابداري و تحقيق را به طور همزمان به کار مي برند و معاملات مالي صورت گرفته را براي يافتن هر گونه تخلف ، از جمله کلاهبرداري هاي مالياتي ، دزدي ، اختلاس و مواردي از اين قبيل مورد بررسي قرار مي دهند. اين افراد ممکن است که براي سازمان هاي دولتي و مراجع قضايي کار کرده و يا به طور خصوصي در شرکت هاي مختلف به استخدام در بيايند.
آموزش حسابداري حسابرسي
اين زيرشاخه که در اغلب دوره هاي مربوط به آموزش به افراد ياد داده مي شود ، شامل مسئوليت هايي از قبيل حسابرسي بنگاه ها و ارزيابي مستندات تجاري است. اين افراد معاملات و گزارش هاي مالي را براي آناليز تطبيق آنها بر مقررات بررسي مي کنند.حسابرسان داخلي معمولا وظايف يکساني را به انجام مي رساند اما بيشتر توسط شرکت هايي که حسابرسي مي کنند ، به کار گرفته مي شوند.
حسابداري دولتي
اين رشته نيز از ديگر زيرشاخه هاي حرفه ي حسابداري به حساب مي آيد که در آن حسابداران دولتي بر مستندات مالي ارائه شده از طرف دولت نظارت داشته و آنها را مورد تحليل و بررسي قرار مي دهند.
حسابداران سرمايه گذاري
حسابداران در اين بخش با توجه به اطلاعاتي که از آموزش حسابداري کسب کرده اند ، در مورد اصول سرمايه گذاري به مشتريان مشاوره ارائه مي دهند. اين افراد ممکن است که با شرکت ها و يا افراد همکاري کنند در مواردي مانند سهام ، اوراق قرضه ، املاک و مستغلات ، مشاوره هاي لازم را ارائه دهند.
حسابداران بانکي و آموزش حسابدراي
در حقيقت اين حسابداران که با عنوان ماموران ارائه دهنده ي وام نيز شناخته مي شوند ، اعتبار شرکت ها و دارايي هاي آنان را براي ارائه ي وام بررسي کرده و تضمين هاي لازم را از شرکت ها و يا افراد دريافت مي کنند.در نهايت بايد بگوييم که با وجود اينکه حسابداري و يا شرکت در کلاس هاي آموزشي مزاياي زيادي به همراه دارد ، معايبي را نيز به دنبال خواهد داشت. در واقع به منظور اينکه اين شغل را براي آينده ي حرفه اي خود انتخاب کنيد ، لازم است که در مورد معايب آن نيز اطلاعاتي داشته باشيد.
يکي از معايب اين حرفه نياز به يادگيري مداوم در آن است. براي اينکه به يک حسابدار حرفه اي تبديل شويد ، لازم است که يادگيري در زمينه ي حسابداري را متوقف نکرده و با شرکت در دوره هاي آموزش حسابداري گواهينامه هاي معتبري را دريافت کنيد.
در ضمن کار کردن به عنوان حسابدار سبب مي شود که افراد در معرض تنش و استرس زيادي قرار گيرند، در نتيجه در صورتي که شما از افرادي هستيد که به راحتي دچار استرس مي شويد ، بهتر است که اين شغل را براي آينده ي خود در نظر نگيريد. از طرفي اين شغل ، داراي يک سري فصل هاي شلوغ است که لازم است حسابداران در اين فصول ساعت کاري خود را افزايش داده و همزمان بر روي چندين پروژه فعاليت کنند.
معايب حرفه حسابداري
شايد پيش خود فکر کنيد که حسابداري شغلي آسان و بدون مشکل است اما اينگونه نيست. همه مشاغل داراي معايبي نيز هستند که بستگي دارد که از چه جنبه اي به آن نگاه کنيد و سعي کنيد چگونه آن را حل کنيد. معايب شغل حسابداري عبارت اند از:
• استرس زا بودن شرايط کاري
• بايد به صورت مداوم بايد براي يادگيري تلاش کرد
• کسل کننده بودن کار حسابداري
استرس زا بودن شرايط کاري
هنگامي که مسئوليت امور مالي يک سازمان را بر عهده داريد، فشار زيادي متحمل ميشويد.بايد دقت کنيد حساب هاي شرکت يک ريال هم جا به جا نشود و آمارها دقيق باشد. اين شرايط ممکن است روي خلق و خوي شما هم تأثير بگذارد؛ بطوريکه به راحتي از کوره در رويد و تندخو شويد. حتي پس از پايان کار و در منزل هم ممکن است اين قبيل مشکلات برايتان پيش بيايد.
استرس ناشي از کار ميتواند مستقيماً روي کيفيت زندگي شما تأثير بگذارد.
بايد به صورت مداوم بايد براي يادگيري تلاش کرد
در بيشتر مهارتها پس از رسيدن به سطح خاصي از تسلط، ديگر چيز جديدي براي يادگيري وجود ندارد اما حسابداري اينگونه نيست. اگر ميخواهيد در حرفهي حسابداري پيشرفت داشته باشيد، بايد حتي پس از دريافت مدرک تحصيلي در پي يادگيري و به روز کردن اطلاعات خود باشيد و شايد لازم باشد در دورههاي آموزش حسابداري بازار کار شرکت نماييد.
کسل کننده بودن کار حسابداري
حسابداري به شکل کلي چندان جذاب به نظر نميرسد. در واقع هيچ لحظهي هيجان انگيزي در حين کار نبايد انتظار داشته باشيد. کار هر روزه با اعداد، کسلکننده و مسئوليت ادارهي امور مالي شرکت، بسيار سنگين است. اين شغل نيازمند دقت و تمرکز فراوانيست که براي بسياري ممکن است خسته کننده باشد. در عين حال براي برخي ديگر حرفه اي دوست داشتني است.